Ons team bestaat uit ervaren instructeurs. Zij volgen lezingen, workshops en bijscholing om de cursisten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ook zijn deze instructeurs in verschillende takken van de hondensport actief, zodat er zo breed mogelijk les gegeven kan worden.

TEAM
Gerry de Haan

Gerry heeft al wat jaren ervaring als instructrice op een hondenschool. Zij heeft diverse takken van hondensport doorlopen met haar wijlen mechelse herder Blaica. Nu heeft zij de mechelse herder Skye in opleiding voor het speuren en slachtoffers zoeken bij de KNPV. Inmiddels is zij weer de trotse eigenaar van pup Amy. Ook een mechelse herder.

Joze Lammers

Joze heeft een passie voor Rottweilers. Bij haar reuen Turbo en Spike heeft zij nu ook een teefje Kyra. Naast de planning, het secretariaat, het plegen van hand en spandiensten heeft ze les met Spike in hoopers. Met Kyra is een begin gemaakt bij de IPO, zij gaat tevens verder in de Obedience. 

Marinka Schuijlenburch

Marinka geeft al bijna 30 jaar agility trainingen en de laatste paar jaar ook obedience/gehoorzaamheid. Zij is aspirant kynologisch instructeur. Ze heeft met diverse rassen getraind. Met mechelse herder Goofie heeft zij in de 3de graad agility gelopen. Sinds het overlijden van haar senior Goofy traint zij haar mechelse herder Kira

nog in de obedience en agility. 

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com