AGILITY GEVORDERDEN :

Op dinsdag om 19.00 uur is er nog plaats voor enkele cursisten. Heb jij en je hond ervaring met agility en wil je in een gezellige groep op een leuke manier doortrainen dan kan je je via ons contact formulier aanmelden.

AGILITY BEGINNERS

Op dinsdag om 20.15 uur is er nog plaats voor enkele cursisten. Heb je enige ervaring in de agility en is je hond minimaal 1 jaar, en wil je weer starten met agility. Dan kan je aansluiten bij de groep agility neginners. Aanmelden kan via ons contact formulier.

SPORT&SPEL

Heeft u na het rondkijken op onze fb pagina en deze website ook kriebels gekregen om iets leuks te gaan doen met de hond? Op zaterdag ochtend is er sport&spel voor alle rassen en vanaf de leeftijd van 6 maanden. Mits de hond sociaal is naar mens en hond, er word namelijk veelal zonder lijn gewerkt. Onder andere gehoorzaamheidsoefeningen, toestellen van behendigheid, hoopers , snuffelwerkjes enz. Bij voldoende aanmeldingen kan dit ook op maandagavond beoefend worden. Kortom spreekt deze vorm van trainen u aan dan kunt u zich aanmelden bij blije4voeters@gmail.com voor meer info kunt u evt. bellen met 06 27 14 72 08

 woensdag  15.30 uur NIEUW-NIEUW

KIND/HOND CURSUS.

Kinderen en honden de allerleukste combinatie. Beiden leergierig, onderzoekend en vol vertrouwen. Wat is er mooier dan samen leren. Daarom starten we de kind-hond cursus.


Aan deze nieuwe cursus kan deelgenomen worden door kinderen vanaf 8 jaar, mits je een hond hebt die sociaal en vriendelijk is en minimaal 1 jaar.


Wat gaan we doen op deze cursus:
- op een vriendelijke en speelse manier het kind leren om de aandacht van de hond te krijgen.
- Het kind leren om de hond beter te begrijpen.
- Werken met de clicker
- Leuke speelse oefeningen
- Gehoorzaamheid
- gebruik van attributen zoals wip, tunnel, krukjes, kleedjes.
Groepsgrootte wordt max 5 cursisten, incl. clicker en kleedje.

Aanmelden kan via blije4voeters@gmail.com

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com