Over ons.

Hondenschool Blije4voeters traint op een positieve

manier. Dat wil zeggen dat we bij de puppy’s al

beginnen met het stimuleren van het goede gedrag.

Dat doen we door een goede timing van belonen,

waardoor we de hond uitdagen dit gedrag vaker te

laten zien.

De honden worden hierbij uitgedaagd om zelf na te gaan denken en dingen uit te proberen waarmee ze hun beloning verdienen. Ongewenst gedrag wordt hierbij niet beloond en proberen we op deze manier om te buigen naar gewenst gedrag.
 

Onder gedrag verstaan we alles wat de hond doet, denk daarbij aan lopen, zitten, liggen, maar ook aan blaffen, plassen, of zelfs likken en krabben.

Door deze methode toe te passen, creëren we een betere band tussen de baas en hond. Beloningen kunnen voer, of spel zijn. Dit is een beetje afhankelijk waarin jou hond zijn ultieme beloning ervaart, dat gaan we vanzelf ontdekken in onze lessen.

Neem dus altijd voer en een speeltje mee naar de les.

De band tussen baas en hond, het samenwerken en plezier, is wat er centraal staat in onze lessen. De gehoorzame hond gaan we creëren door de hond een goed gevoel te geven bij alles wat die voor zijn baasje mag gaan doen.

 

De verscheidenheid van materialen in onze lessen zorgen ervoor dat de honden gestimuleerd worden om alert en onderzoekend te zijn. Wij merken ook dat vooral de baasje hierbij veel plezier ervaren. Een enthousiaste baas, betekend ook vaak een blije, gemotiveerde hond!


Klik hier voor onze huisregels.


Ons team bestaat uit ervaren instructeurs, met een aantal mensen achter de schermen. Zij volgen met regelmaat lezingen, workshops en bijscholing om onze cursisten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ook zijn onze teamleden zelf actief met hun eigen honden in verschillende takken van de hondensport.


Ons team bestaat uit de volgende personen. Klik op de naam om kennis te maken:

 

Joze Lammers

Zij maakt de planning,

Zij geeft:

Hoopers,

Gehoorzaamheid voor alle leeftijden.

 

 

 

 

Marinka Schuijlenburch 

Zij geeft:

Agility,

Hoopers,

Gehoorzaamheid voor alle leeftijden.

 

 

 

 

 

 

Sabrine Vloet

Zij verleent hand-en-spandiensten en assisteert bij Joze en Marinka waar nodig.

Om een indruk te krijgen van onze hondenschool, neem een kijkje bij de foto's.