Hondenschool blije4voeters traint op een positieve

manier. Met voer en spel beloningen stimuleren we

goed gedrag en buigen we ongewenst gedrag om.

Plezier, samenwerken en daaruit voortvloeiend

gehoorzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Op ons geheel omheinde veld trainen we met

veilige attributen zoals ballenbak, tunnels, wip enz.

Juist de verscheidenheid van materialen zorgen

ervoor dat de honden gestimuleerd worden om alert en onderzoekend te blijven. Dat niet alleen, ook de baasjes ondervinden veel plezier bij het gebruik van spelmateriaal, wat weer erg motiverend is. 

       

 Wij wensen u een fijne cursus, mocht er onverhoopt toch iets niet naar uw zin zijn, schroom niet maar

 spreek ons er op aan, feedback is erg belangrijk.

Voor de huisregels verwijzen wij u naar het tabblad "Huisregels"

Ons team bestaat uit ervaren instructeurs. Zij volgen lezingen, workshops en bijscholing om de cursisten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ook zijn deze instructeurs in verschillende takken van de hondensport actief, zodat er zo breed mogelijk les gegeven kan worden.

Gerry de Haan heeft al wat jaren ervaring als instructrice op een hondenschool. Zij heeft diverse takken van hondensport doorlopen met haar wijlen mechelse herder Blaica. Nu heeft zij de mechelse herder Skye in opleiding voor het speuren en slachtoffers zoeken bij de KNPV. Inmiddels is zij weer de trotse eigenaar van Amy. Ook een mechelse herder. Met Amy traint Gerrie ook bij de KNPV.

Voor de fun Hoopert Gerrie met Skye

Joze Lammers heeft een passie voor Rottweilers. Bij haar reuen Turbo en Spike heeft zij nu ook een teefje Kyra. Naast de planning, het secretariaat, het plegen van hand en spandiensten heeft ze les met Spike in hoopers. Met Kyra is een begin gemaakt bij de IPO en met Turbo is ze gestart met de cursus detectie. 

Marinka Schuijlenburch geeft al meer dan 30 jaar agility trainingen en de laatste paar jaren ook gehoorzaamheid/obedience trainingen. Tevens heeft zij diverse Hooper workshops gevolgd. Marinka heeft met diverse rassen zelf getraind. Zij is aspirant kynologisch instructeur. Momenteel traint zij fanatiek met haar mechelse herder Kira agility en detectie speuren, en voor de fun Hoopers en obedience.

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com