top of page

Mijn naam is Sabrine Vloet

 

Als kind groeide ik op met een aantal kleine dieren.

De liefde voor dieren zat er al vroeg in.

 

In 2001 ging ik samen wonen en besloten we dat een huisdier meer

dan welkom was. Mijn man is opgegroeid met honden en zag het

liefste een hond. Een wens van mij die eindelijk in vervulling mocht gaan.

Na heel wat internet speurwerk, karaktereigenschappen etc. lezen kwam ik op een mechelse herder uit.

In december 2002 kochten we, de toen 3 maand oude, mechelse herder Kay. Met hem ben ik begonnen met puppycursus en zo door getraind tot en met G&G 2 bij een kynologenclub. Dit begon echter saai te worden en zijn we geswitcht naar agylity. Wat een plezier hadden we weer samen. We hebben enkele jaren als recreant deze tak van sport beoefend totdat het voor Kay en zijn gezondheid niet meer ging.

 

In december 2011 kwam herplaatser Misha op ons pad. Een mechelse Herder dame met “gebruiksaanwijzing”.  Na 3 jaar intensief trainen en gehoorzaamheidscursussen volgen, hadden we een gelukkige hond die weer lekker in haar vel zat en waarvan er nauwelijks nog iets over was van de “gebruiksaanwijzing” zoals ze bij ons binnen kwam. Ook met haar ben ik toen gestart met agylity. Na de beginners 1 en 2 zouden we opgeroepen worden voor de recreanten. Echter is dit helaas nooit gebeurd, en zijn we er mee gestopt.

In 2015 overleed Kay.

 

            We hebben er lang over gehad of we er een tweede hond bij wilde, en ook of                Misha hier wel blij mee zou zijn. Ook gezien haar verleden. We besloten het                  niet te doen. Totdat in 2018 Chevy voorbij kwam. Ik was opslag verliefd.

            Met hem ben ik gestart bij Blije4voeters. Al snel bleek dat het voor Chevy fijner              was om individueel te trainen. Dit ben ik toen samen met Jozé gaan doen.                      Daarnaast begonnen met agylity. Dit vond hij heerlijk om te doen, maar bleek                te veel van hem te vragen. Dus gestart met Jozé met speuren. Dit bleek een                  schot in de roos. Daarnaast gestart met detecteren. En dit bleek wederom een              goede keuze. Wat genoten wij hier samen van. Helaas hebben we in augustus              2020 afscheid moeten nemen van Misha en in december 2020 van Chevy.

 

Half maart 2021 hebben we onze nieuwe dame Nova verwelkomt. Een Engelse Springer Spaniel. Met haar gestart met de puppy cursus bij Blije4voeters. En zelf begonnen met het aanleren van speuren. Toen ze 4mnd was kon ik starten met haar met speurlessen bij een instructeur. Tijdens de corona periode 2x gaan detecteren. Dit deed ze al erg goed. Na de corona definitief gestart met detecteren. Inmiddels al enkele certificaten rijker van diverse cursussen. Een heerlijke vrolijke blije hond.

Eind maart 2022  zijn we samen begonnen met jachttraining. Een hele andere "sport". Maar wat hebben we een plezier samen. Maart 2023 gestart met haar met een jachttraining gericht op spaniels. Om zo nog meer van en over haar te leren en samen te werken.

 

Mijn taak binnen de blije4voeters is de website bijhouden en het assisteren bij de lessen of het overnemen van lessen.

Samen met Joze volg ik diverse cursussen en scholingen om up to date te blijven en onze kennis te delen.

In maart 2023 start ik met een opleiding tot hooper instructeur. Om ook deze lessen straks zelfstandig te kunnen aanbieden bij Blije4voeters.

20210611_184404.jpg
IMG_20210813_181834_422.jpg
20220604_135606.jpg
20220422_095321.jpg
bottom of page